Βαθμολογία

Αθανάσιος Ζυγούρης: Αν και μικρός, δεκάρι απ’ τα λίγα…

Ο Αθανάσιος Ζυγούρης είναι γεννηθείς το 2001 και αγωνίζεται στην ομάδα του Αμπελωνιακού ως επιθετικό χαφ. Για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Δαμασιακό (12/11) ήταν στην αποστολή με την πρώτη ομάδα.

Ξεκίνησε από εννέα ετών στην ομάδα του Αμπελωνιακού, στα έντεκα του χρόνια τον πήγε στην ΑΕΛ ο κ. Κωνσταντίνης Γούλας όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια με το παιδικό και δύο χρόνια με το εφηβικό.

Μετά την προεπιλογή στην Κ17 της ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι όπου τελικά δεν επιλέχθηκε, επέστρεψε στην ομάδα του τον Αμπελώνα.

Ο προπονητής του Αμπελωνιακού ο κ. Αχιλλέας Μαστοροδήμος μας είπε πως ο Αθανάσιος Ζυγούρης έχει τεράστια προοπτική εξέλιξης και εδώ τόνισε πως είναι και η φιλοσοφία της ομάδας του Αμπελωνιακού, η οποία θέλει να προωθεί παιδιά από το εφηβικό στην πρώτη ομάδα.

Ο Αθανάσιος Ζυγούρης στο τέλος της κουβέντας μας είπε πως το κλίμα στην ομάδα του Αμπελώνα είναι πάρα πολύ καλό, όσον αφορά τις προπονήσεις και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Μας δήλωσε πως θέλει να ακολουθήσει το ποδόσφαιρο επαγγελματικά θέτοντας υψηλούς στόχους.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ