Βαθμολογία

Ο Παναγιωτόπουλος «υποχρέωσε» σε ισοπαλία τον Ηρακλή...

Ισόπαλο, δίχως τέρματα, έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρισας και Νεάπολη Λάρισας, σε μια δυνατή αναμέτρηση με πολλές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και πολλές ευκαιρίες, όμως και η Νεάπολη είχε ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν ο MVP του αγώνα (Παναγιωτόπουλος).

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής παραμένει πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας με 23, ο οποίος δε μπόρεσε ωστόσο να καλύψει το «χαμένο έδαφος», καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Δόξα Ραχούλας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του Ηρακλή Λάρισας, αξίζει να τονίσουμε πως στο 20΄, ο Σουλτούκης έκανε το σουτ, όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 26΄σουτ του ίδιου παίκτη στη κλειστή γωνία, έδιωξε και πάλι ο τερματοφύλακας.

Στο 32΄σουτ του Φώτου , η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 35' ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, όμως έδιωξε σε κόρνερ για ακόμη μια φορά ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 50' ο Αποστόλου πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Παναγιωτόπουλος δήλωσε εκ νέου «παρών».

Στο 65' ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ στη γωνία, όμως ο Παναγιωτόπουλος δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει για τελευταία φορά τον «κίνδυνο» μακρία από την εστία του.

Προς το φινάλε της αναμέτρησης (85΄), ο Φώτος έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας στον αγωνιστικό χώρο:

(Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πάτσης (Κυρίτσης 80'), Φοτρομάρης, Καλπίας, Ψωμολιάς, Μπάμης, Μολάς (Σπανός 75'), Φώτος, Ζαφειρίου, Σουλτούκης (65' Γκιουρσάνης), Αποστόλου