Βαθμολογία

Παίρνουν χρόνο στον Ιάλυσο

Δεν δείχνει διάθεση για σπουδή ο Μιχάλης Χατζηνικήτας στην υπόθεση της πρόσληψης νέου προπονητή. Η απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ για διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας στις διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Γ’ Εθνικής πρόσφερε στους ανθρώπους του Ιάλυσου την ευκαιρία να πάρουν τον χρόνο τους στο ζήτημα της πρόσληψης νέου προπονητή ή, καλύτερα, την πρόφαση για χαλάρωση στην τελική επιλογή τους, αφού οι ερυθροκίτρινοι δεν είχαν ούτως ή άλλως υποχρεώσεις για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, η 2η αγωνιστική του οποίου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (13/11).

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας δεν δείχνει διάθεση για σπουδή στην εύρεση του διαδόχου του Ηλία Φυντάνη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη ακόμη και… σήμερα (11/11). Την ίδια ώρα, φαίνεται πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση, σχετικά με τον τόπο προέλευσης του νέου τεχνικού. Ίσως επιλεχθεί από την αγορά του νησιού, ίσως και από κάποια άλλη περιοχή, εκτός Ρόδου.

Προς το παρόν, οι προπονήσεις πραγματοποιούνται υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Κατσανίκα, ο οποίος είχε αφιχθεί στον Ιάλυσο μαζί με τον Ηλία Φυντάνη και παρέμεινε μετά την αποχώρηση του τελευταίου.

Πηγή: pamebala