Βαθμολογία

Διήμερο ρεπό στον Απόλλωνα Λάρισας

Η αναβολή των εθνικών διοργανώσεων μετά την επίθεση στην οικία του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα επηρέασε και την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας η οποία θα αντιμετώπιζε την προσεχή Κυριακή (13/11) την Αμβρακία Κωστακιών στην Άρτα για το κύπελλο Γ' Εθνικής.

Στον Απόλλωνα λόγω της αναβολής έκαναν προσπάθειες για ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο κάνοντας κρούση και στην ΑΕΛ, όμως η τελευταία θα δώσει φιλικό με την κ-20, ενώ υπήρξε και κρούση σε όμορες ομάδες δίχως όμως αποτέλεσμα.

Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μια δυνατή προπόνηση την Παρασκευή (11/11) και εν συνεχεία να δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές προκειμένου και οι ίδιοι να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το επόμενο, μετά το αυριανό, ραντεβού θα είναι την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου περιμένωντας άπαντες και τις όποιες εξελίξεις και τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το αν ο Απόλλων θα παίξει το επόμενο Σαββατοκύριακο και αν αυτό θα γίνει, θα είναι με την αναμέτρηση του κυπέλλου στην Άρτα ή κόντρα στο Ελευθεροχώρι για το πρωτάθλημα.