Βαθμολογία

Χωρίς Νικλητσιώτη η Νίκη Βόλου

Με την προπόνηση της Τετάρτης (9/11) συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αγώνα με την Αμβρακία, που βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων είναι άγνωστο πότε θα διεξαχθεί.

Στην πρόγραμμα δεν έλαβαν μέρος τρεις ποδοσφαιριστές ενώ κατά τη διάρκειά της προέκυψε και τέταρτος. Ο Νίκος Τζήμας θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη (10/11) καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης, αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, έχοντας παράλληλα πάρει διήμερη άδεια.

Η αναβολή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι βολική για τον Στέλιο Αλεξανδρή που θα λείψει από το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας του για περίπου δύο εβδομάδες λόγω ενός τραβήγματος στους κοιλιακούς.

Μία κάκωση στο γόνατο κράτησε εκτός προπόνησης και τον Μιχάλη Σοάρες, ενώ στην προπόνηση ο Γιώργος Νικλητσιώτης ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι του και προφυλάχθηκε, αποχωρώντας από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Αντίθετα στις υποχρεώσεις της ομάδας επανήλθαν οι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Ναουμίδης, οι οποίοι είχαν πάρει μία ημέρα άδεια.

Το πρόγραμμα των κυανόλευκων δεν θα αλλάξει παρά την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να έχει τη δυνατότητα να περάσει περισσότερα στοιχεία της φιλοσοφίας του στο παιχνίδι της ομάδας.