Βαθμολογία

Μπέριος μέχρι το 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την επέκταση του συμβολαίου του Θοδωρή Μπέριου μέχρι το 2020 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η γιαννιώτικη ΠΑΕ, εκτιμώντας την προσφορά του 27χρονου Αθηναίου αμυντικού, που αποτελεί ένα από τα πολύτιμα εργαλεία της ομάδας προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου που έληγε το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρο Μπέριο έως τις 30.06.2020.

Μετά τις υπογραφές ο έμπειρος στόπερ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας όπου ευχαρίστησε τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τους προπονητές, τον Δημήτρη Νιαρχάκο και τόνισε ότι ήταν πολύ εύκολο το ναι στην πρόταση.

Επίσης δήλωσε ότι θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να πάει ακόμα πιο ψηλά ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συμπαίκτες του στον "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Θοδωρή Μπέριου:

«Πρώτα απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήταν για μένα εύκολο να πω το ναι. Περνάω πολύ καλά στην ομάδα και απολαμβάνω τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη ζωή στην πόλη. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου και τον κόσμο των Ιωαννίνων. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να δουλεύω σκληρά για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμη πιο ψηλά».