Βαθμολογία

Κυριακίδης: «Πολύ σημαντική μέρα για μένα»

Πήγε πέρυσι στον Παναιτωλικό και έκτοτε έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του. Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα «καναρίνια» και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος τη Δευτέρα (7/11) κλήθηκε στην Εθνική προκειμένου να αντικαταστήσει τον Στέφανο Καπίνο, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κυριακίδης έως τώρα δεν είχε φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και αυτό ήταν μία διάκριση που ήθελε πολύ εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια ο ίδιος είπε πως έγινε πραγματικότητα ένα όνειρό του.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Η Εθνική είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και το ίδιο ήταν και για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρό μου για το οποίο προσπάθησα πολύ. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα η σημερινή, που θα μείνει χαραγμένη μέσα μου. Επ' ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Στέφανο Καπίνο και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό».