Βαθμολογία

Ώρες σημαντικών αποφάσεων στον Παναθηναϊκό

Η χθεσινή (6/11) τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 φέρνει σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο των "πράσινων".

Οι επόμενες ώρες είναι ώρες σημαντικών αποφάσεων προκειμένου να βγει ο σύλλογος από το τέλμα και να διεκδικήσει ότι μπορεί πλέον, κύπελλο και μείωση της διαφοράς μήπως μπει πάλι στο κόλπο του τίτλου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος μετά τα χθεσινά γεγονότα στο Κορωπί είναι σε συσκέψεις με τους συνεργάτες του προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση για την εμφάνιση στον Πειραιά και την βαριά ήττα αλλά επ ουδενί δεν θέλουν να πάρουν στον Παναθηναϊκό αποφάσεις εν θερμώ.

Όσον αφορά τον Αντρέα Στραματσόνι τα πάντα είναι ανοικτά καθώς επίκειται συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα προκειμένου να συζητηθούν τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ενώ πλέον και ο Ιταλός δεν απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης, όπως πέρσι, από πολλούς διοικούντες το "τριφύλλι".

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται και σε διοικητικό.