Βαθμολογία

Xωρίς δικαίωμα ψήφου Στράτος και Φιλιππούσης στην ΕΠΟ

Σε επιστολή της προς την ΕΠΟ η FIFA αναφέρεται στα ονόματα των παρατηρητών που μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της επιτροπής εξομάλυνσης, τονίζοντας ότι οι Στράτος και Φιλιππούσης δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή της γενικής γραμματέως της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Φατμά Σαμούρα προς την ΕΠΟ οι Γιώργος Στράτος και Ιάκωβος Φιλιππούσης μπορούν να παρευρίσκονται ως παρατηρητές στις συνεδριάσεις της διοικούσας, όχι όμως και να ψηφίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η γενική γραμματέας της FIFA Φάτμα Σαμούρα με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσο του γνωστοποιεί τα ονόματα των παρατηρητών που μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής χωρίς δικαίωμα ψήφου.

«Προς κ. Ιωάννη Δρόσο, Πρόεδρο

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Παρατηρητές της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Αναφερόμαστε στην από 2 Νοεμβρίου 2016 αλληλογραφία σας αναφορικά με τη σύνθεση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Τα ονόματα των κυρίων Στράτου και Φιλιππούση δεν αναφέρονται στην προγενέστερη επιστολή μας επειδή δεν είναι μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Ωστόσο, επιβεβαιώνουμε ότι έχει αποφασιστεί ότι θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ως παρατηρητές και χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Με εκτίμηση,

Fatma Samoura, FIFA Secretary General