Βαθμολογία

Γράφας: «Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση»

Ο Θωμάς Γράφας αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η «Βασίλισσα του Βορρά» στο «ΕΑΚ», ενώ στάθηκε κυρίως στις λεπτομέρειες που οδήγησαν στο ατυχές 2-0 από την Κέρκυρα (Κυριακή 6/11) για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως, δεν καταφέραμε να το υλοποιήσουμε αυτό. Θεωρώ, ότι πληρώσαμε το άσχημο πρώτο 20λεπτο του β' ημιχρόνου και την αδράνειά μας στις δύο στατικές φάσεις του αντιπάλου και δεχτήκαμε δύο γκολ, παρότι είχαμε επισημάνει πως η Κέρκυρα είναι δυνατή στις στημένες μπάλες. Θεωρώ πως με την εικόνα που είχαμε και με το 2-0 εις βάρος μας το παιχνίδι τελείωσε εκεί.

Προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε μετά, όμως, δεν καταφέραμε κάτι, και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα. Το πρώτο ημίχρονο με το δεύτερο, ήταν δύο εκ διαμέτρου αντίθετα ημίχρονα. Στο πρώτο ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Όμως, αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στα 90 λεπτά. Μια αδράνεια, μια ολιγωρία σου στοιχίζουν και φεύγεις με το μηδέν στις αποσκευές σου», υποστήριξε ο Θωμάς Γράφας.