Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Συγχαρητήρια σε όλους, κομβική νίκη»

Η Κέρκυρα έφτασε στην τρίτη φετινή εντός έδρας νίκη καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέροιας με 2-0 για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (Κυριακή 6/11). Ο τεχνικός, Μιχάλης Γρηγορίου, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα.

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί το ματς με τη Βέροια ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κομβικής σημασίας, βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογικής. Αν πριν από κάποιες αγωνιστικές μας έλεγαν πως θα έχουμε αυτή τη συγκομιδή, θα ήταν λιγάκι δύσκολο. Τώρα, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάμε μετά από 15 μέρες να παίξουμε απέναντι στον Ηρακλή. Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, έχοντας, πάντως, κόντρα τον αέρα.

Ξέραμε πως το β' θα ήταν διαφορετικό, ανεβάσαμε πιο ψηλά τις γραμμές μας, αλλάξαμε σχηματισμό και ευτυχίσαμε σε κάτι που είχαμε τονίσει όλη τη βδομάδα. Πως θα πρέπει να βρούμε λύση σε στατικές φάσεις, απέναντι σε κλειστές άμυνες, και τα καταφέραμε σε δύο περιπτώσεις. Αν και προς το τέλος, αν και δεν είχε κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας η Βέροια, με το πέναλτι που κέρδισε παραλίγο να κινδυνεύσουμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη που μας έδωσε και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ικανοποιήσαμε τόσο πολύ», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός.