Βαθμολογία

Δείχνει τον δρόμο ο Θεοδοσιάδης!

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων Λάρισας που κέρδισε με σκορ 0-2 τον Θεσπρωτό και συνεχίζει στο ίδιο τέμπο.

Μία χρονιά δύσκολη με μεγάλες απαιτήσεις, αφού ο δρόμος προς την κορυφή μόνο εύκολος δεν θα είναι. Παρόλα αυτά στην ομάδα της Λάρισας έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και θέλουν κάθε Κυριακή η ομάδα να κερδίζει, κάτι που έκανε και στην Ηγουμενίτσα.

Αυτό που χαρακτηρίζει φέτος τον Απόλλωνα είναι η σοβαρότητα και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε και να δώσουμε έμφαση πως μεγάλο μερίδιο σε όλο αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα έχει παίξει και ο τεχνικός του συλλόγου ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο κόουτς των επιτυχιών έχει δείξει το δρόμο στους παίκτες του για την δύσκολη συνέχεια. Η εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και η σοβαρότητά του καθημερινά έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα.

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, πολύ καλά στημένη η ομάδα και στην Ηγουμενίτσα από τον Θεοδοσοσιάδη! Βήμα – βήμα λοιπόν «χτίζεται» κάτι νέο σε στέρεες βάσεις και όλοι έχουν να λένε για τον φετινό Απόλλωνα…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ