Βαθμολογία

Πήρε την ισοπαλία ο Δαμασιακός...

Ισόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στη Δόξα Ραχούλας και τον Δαμασιακό, με αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν από ένα τέρμα.

Σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Δαμασιακού, Κώστας Καζάκης στο Athleticlarissa.gr, η ομάδα του είχε μεγαλύτερη κυκλοφορία μπάλας και υπεροχή στο παιχνίδι, έναντι του αντιπάλου.

Στο 3' λεπτό προηγήθηκε η ομάδα της Ραχούλας, που και εκείνη είχε τις ευκαιρίες της. Στο 22' λεπτό για το Δαμασιακό, ο Λέτσιος Σ. έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 30' ο ίδιος παίκτης πλάσαρε σε κενή εστία άουτ. Στο 44' ύστερα από κόρνερ την κεφαλιά πήρε ο Οικονόμου και ο Λούτσος με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 73' ο Μπακαίνης από κοντά έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 80' μια κεφαλιά του Οικονόμου από κοντά πήγε άουτ. Τέλος στο 88'΄ο Βίδρας έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τον ώμο.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Δαμασιακού:

Κώστας Καζάκης: Μιγδάνης, Μπακαϊμης, Ντόκος, Οικονόμου, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μόκας (82' Δούκας), Καρατζόλης (70' Ραπτοτάσιος), Λούτσος, Λέτσιος Σ. (73' Βίδρας).