Βαθμολογία

Σέμος: «Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλων Λάρισας»

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για την σημερινή (6/11) νίκη της κόντρα στον Θεσπρωτό έδωσε ο προπονητής των Ηπειρωτών Λάζαρος Σέμος.

Ο κ. Σέμος δήλωσε ότι η ομάδα της Λάρισας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζαρου Σέμου:

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα για την νίκη της, εμείς έχουμε νεανική ομάδα και κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες μας, χωρίς να το λέω σαν δικαιολογία, αλλά έχουμε και εμείς ένα πολύ καλό ρόστερ και προσπαθούμε να καλύπτουμε τυχόν απώλειες από τραυματισμούς».

Δήλωση έκανε και ο παίκτης του Θεσπρωτού Χάρης Μυρσινιάς που χαρακτήρισε κομβικό το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Θεσπρωτός και ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα στην συνέχεια.

Αναλυτικά η δήλωση του παίκτη του Θεσπρωτού:

«Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το πρώτο γκολ, πιστεύω ότι όλα θα ήταν διαφορετικά με 0-0 ημίχρονο, εμείς προσπαθήσαμε στην επανάληψη για το 1-1, δεν τα καταφέραμε και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ