Βαθμολογία

Κορακάκης: «Μπορούσαμε και 3-2»

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (5/11) εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου χαρακτήρισε «τρελό» το ματς με την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τα παράτησαν.

Οι δηλώσεις του Κορακάκη: «Πραγματικά ήταν ένα τρελό ματς. Το αποτέλεσμα για μας ήταν θετικό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ, είχαμε προβλήματα στον άξονα, αν και είχαμε υπεραριθμία. Είχαμε πει να κόψουμε την πρώτη πάσα στον Μάνταλο. Δεν το κάναμε. Μετά το 25-30 ισορροπήσαμε το παιχνίδι και είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία.

Και στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που λέγαμε ότι είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι ήρθε και το δεύτερο γκολ. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς. Η δική μου ομάδα δεν τα παράτησε.

Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε. Με νοοτροπία να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και τρίτο γκολ. Ναι, η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι και μετά το 2-2 θα μπορούσαμε να κάναμε εμείς το 3-2».