Βαθμολογία

ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-2

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση "αυτοκτόνησε" μιας και προηγήθηκε 2-0 στην αναμέτρηση, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη δεν παράτησε την αναμέτρηση και δικαιώθηκε με το τελικό 2-2.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 3' όταν ο Μάνταλος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή του Ατρόμητου και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Πατίτο με δυνατό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ και κάπου εκεί φάνηκε να τελειώνει η αναμέτρηση.

Στο 71' ο Λε Ταλέκ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μείωσε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το ΟΑΚΑ "πάγωσε" όταν από σέντρα του Ουμπίντες και κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Ανέστη έγινε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο (63' Βάργκας), Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Αλμέιδα

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (46' Ζησόπουλος), Στόιτσεφ (56' Λημνιός), Ούμπιντες, Μπάγκα, Βασιλείου (68' Μπρίτο), Λε Ταλέκ