Βαθμολογία

Με προβλήματα στην Ηγουμενίτσα ο Απόλλων Λάρισας

Έτοιμοι για ένα ακόμη σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι είναι οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας. Ο λόγος για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας την Κυριακή 06 Νοεμβρίου στις 15:00 το απόγευμα με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτού.

Μετά το πέρας της σαββατιάτικης πρωινής προπόνησης, με την οποία ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία, ο προπονητής του Απόλλωνα κ. Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε τους παίκτες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Ηπειρώτες.

Στην αποστολή δεν συμμετέχουν λόγω τραυματισμού οι Τάσος Κυριάκος, Αντώνης Καμπλιώνης, Δαβίδ Ιβανίδης, Νίκος Συράκος και ο Τάσος Κουρδής με τον κ. Θεοδοσιάδη να προτιμά να μην ρισκάρει την συμμετοχή των παικτών που βρίσκονται στο αποθεραπευτικό στάδιο, με τον φόβο, τυχόν υποτροπής των προβλημάτων τους. Αντίθετα εντός είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λαρισαίων Βασίλης Μάρκου.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν οι: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αγριόδημος, Καμπέρης, Σουλίδης, Πέντα, Διβανές, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Μάρκου.

- Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Ηγουμενίτσα όπου έχει καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Λότσιος.