Βαθμολογία

Ο Βασίλης Μάρκου στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μπακ Βασίλη Μάρκου. Ο Μάρκου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πιερικό και είχε λάβει μέρος σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι τώρα.

Μάλιστα είχε παίξει και αντίπαλος του Απόλλωνα στην Φιλιππούπολη, στο νικηφόρο 3-0 της λαρισινής ομάδας πριν περίπου 20 ημέρες. Ο Βασίλης Μάρκου πήγε στον Πιερικό από την Κ-20 της Α.Ε.Λ. όπου αγωνίζονταν την περίοδο 2015-16.

Είναι 19 ετών και παίζει σαν δεξί μπακ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σαν στόπερ. Το δελτίο του κατατέθηκε νομίμως την προηγούμενη Δευτέρα 31/10/16 και έχει ήδη εκδοθεί.

Μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και στην αποστολή της ομάδας, για το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό. Είναι γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1997 στο Βαρθολομιό της Ηλείας και σπουδάζει παράλληλα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Λάρισας.

Τον καλοσωρίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει, την καταξίωση του, στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Τον Βασίλη Μάρκου καλωσόρισε στα γραφεία, ο υπεύθυνος διοικητικός της Ακαδημίας του Απόλλωνα, κ. Χρήστος Μπουχουρίδης.