Βαθμολογία

Χωρίς Κυριάκο ο Απόλλων Λάρισας στην Ηγουμενίτσα

Χωρίς τον Τάσο Κυριάκο θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Απόλλων Λάρισας την προσεχή Κυριακή (6/11) με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Απόλλωνα πραγματοποιεί αυτή την ώρα την προπόνηση της και αύριο θα γίνει το τελευταίο χαλάρωμα ενόψει της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα.

Απών από την αναμέτρηση θα είναι όπως είπαμε ο Τάσος Κυριάκος με τον παίκτη του Απόλλωνα να έχει πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον παίκτη να κάνει μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου, θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ματς, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ερωτηματικό για την αναμέτρηση είναι ο Αντώνης Καμπλιώνης που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από την αναμέτρηση με τους Βολιώτες και αν τελικά καταφέρει και προπονηθεί σήμερα τότε θα είναι οκ για την αναμέτρηση της Κυριακής, αλλιώς θα μείνει εκτός. Κατα την σημερινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις και αύριο θα δοκιμάσει να δει αν μπορεί να τα καταφέρει με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπερ του.

Τέλος όσον αφορά τον Νίκο Συράκο που ήταν τραυματίας έχει αρχίσει τρέξιμο, ανεβάζει ρυθμούς τις τελευταίες δέκα μέρες και υπάρχει ενδεχόμενο να προλάβει την αναμέτρηση με την Αμβρακία Κωστακιών την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην Άρτα για το κύπελλο Γ' Εθνικής, αλλιώς θα είναι παρών με το Ελευθεροχώρι.

Όλα τα παραπάνω μας τα επιβεβαίωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa μαζί του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Σήμερα έχουμε προπόνηση και αύριο ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό. Προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν με τον Τάσο Κυριάκο που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ηγουμενίτσα καθώς είχε ένα θέμα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και υπεβλήθη σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου. Δεν είναι κάτι το σοβαρό, απλώς θα χρειαστεί να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Για τον Νίκο Συράκο που ήταν τραυματίας, από Δευτέρα άρχισε τρέξιμο και σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς, θα δουλέψει και σήμερα και ίσως να προλάβει την αναμέτρηση με την Αμβρακία για το κύπελλο. Αν όχι τότε σίγουρα θα είναι παρών με το Ελευθεροχώρι. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Αντώνη Καμπλιώνη που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα προσπαθήσει να κάνει προπόνηση σήμερα. αν βγάλει το πρόγραμμα οκ, αν όχι θα μείνει εκτός της αναμέτρησης».

* Το athleticlarissa.gr κοντά στον Απόλλωνα Λάρισας θα δώσει το παρών και στην Ηγουμενίτσα και την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ