Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» ο Παναιτωλικός...

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού «ταξιδεύει» την προσεχή Κυριακή η ΑΕΛ, ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στον Παναιτωλικό , με τον Σάκη Τσιώλη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο των «βυσσινί».

Το σύνολο του Γιάννη Ματζουράκη, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ήττα στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που αν και δεν ήταν καλός, λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1). Ακολούθησε το διπλό στο «Περιστέρι» κόντρα σε έναν Ατρόμητο που η αλήθεια είναι πως δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματά του (Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2). Ακολούθησαν δύο «λεύκες» ισοπαλίες κόντρα σε Παναθηναϊκό εντός, αλλά και Πλατανιάς εκτός έδρας. Το εμφατικό 4-0 επί της Κέρκυρας δεν είχε συνέχεια με τον Παναιτωλικό να δέχεται την ήττα την επόμενη αγωνιστική στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1). Στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα, οι «Αγρινιώτες» μπορεί να πήραν το προβάδισμα κόντρα στον ΠΑΣ, όμως ο Μαμπουλού έκανε την ανατροπή και έδωσε στην ομάδα του τρίποντο.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται αναμφίβολα για μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπου μετρά μόλις μια ήττα. Μακρία από το «φρούριό» του δεν έχει ανάλογη εικόνα, όμως περί αυτού μπορεί να γίνει λόγος στο δεύτερο γύρο, όπου πιθανόν να υπάρχει και σημαντικότερο διακύβευμα.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, κόντρα στον ΠΑΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (74' Λεντέσμα), Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (74' Καμαβουάκα), Μάκος, Μαρκόβσκι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ουάρντα (84' Μουνιός).