Βαθμολογία

Έδειξε ενδεκάδα ο Στραματσιόνι

Μπορεί σε λίγες μέρες να παίζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, ο Αντρέα Στραματσιόνι γνωρίζει ότι το ματς της Πέμπτης (3/11) είναι το τελευταίο χαρτί της ομάδας του για να κάνει κάτι στο Γιουρόπα Λιγκ και να μην αποχαιρετήσει πρόωρα.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης την Τετάρτη (2/11) χωρίς απρόοπτα και στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός ανακοινώθηκε στην αποστολή.

Εκτός αυτής έμεινε ο Χουλτ, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, όπως και οι Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ρέις και Βλαχοδήμος Π., οι οποίοι ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης. Στάικος και Σάμπα έκαναν γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι επιλογές του Στραματσιόνι: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης.

Όσο για τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα, αυτό που έδειξε στην τελευταία προπόνηση είναι πως προορίζεται στο να βάλει τους Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ιμπάρμπο, Εμποκού, Μπεργκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μίγγος και σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού, στον πάγκο θα μείνει ο Μέστο και δεξί μπακ θα πάει ο Κουλιμπαλί.