Βαθμολογία

Μόνο για Γιώργο Σπανό ο κίνδυνος

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασαν στον Ατρόμητο την αναμενόμενη κλήση σε απολογία τόσο της ΠΑΕ, όσο του προέδρου Γιώργου Σπανού, μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο.

Όπως εκφράζουν στην αθηναϊκή ΠΑΕ κίνδυνος τιμωρίας της έδρας ή τυχόν αφαίρεση βαθμών δεν υπάρχει καθώς δεν υπήρξαν μαζικά επεισόδια στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες ούτε συνέβη κάτι το μεμπτό παρα μόνο η ρίψη ενός μπουκαλιού.

Ο κίνδυνος τιμωρίας υπάρχει μόνο για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργο Σπανό καθώς ναι μεν οι διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα παραδέχονται ότι υπήρξε λεκτικό επεισόδιο, αλλά ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε βία προς τον διαιτητή ή τον βοηθό και επουδενί δεν μπορεί να σταθεί τιμωρία απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα ή απαγόρευση εισόδου για τρία χρόνια, κάνοντας επίσης λόγο για ανυπόστατα γεγονότα που έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και υπερβολές.

Σε κάθε περίπτωση στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ από τη Δευτέρα κιόλας προετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή και είναι σίγουροι ότι οι θέσεις τους θα δικαιωθούν.