Βαθμολογία

Τζήμας: «Τρεις παίκτες... για τον Ιανουάριο»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι την Τρίτη (1/11) θα υπάρξει,ενημέρωση για την ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει, αλλά και το ότι έχουν κλειστεί τρεις παίκτες για τον Ιανουάριο, εξέδωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου Θανάσης Τζήμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) η ανακοίνωση για την ανοιχτή συνάντηση της 2 Νοέμβρη! Υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να πάρω αποφάσεις και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εξυπηρέτηση των παρόντων θεμάτων, όπως η άνοδος ενόψει μεταγραφών την δεδομένη στιγμή, κάτι που κανείς δεν έκανε τώρα, περιμένοντας τον Ιανουάριο, αλλά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο το οποίο γνωρίζουν όλοι ως »πενταετές πλάνο»

Η Νίκη Βόλου την προηγούμενη χρονιά, «πλήρωσε» αγωνιστικά τις επιλογές που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, με κορυφαίο παράδειγμα την αποστολή στην Πύδνα Κίτρους, την οποία και επισκεπτόμαστε την Κυριακή. Είναι καλύτερα να πάρεις έναν λιγότερο ποιοτικά παίκτη και να είναι υγιέστατη η ομάδα…

Έτσι όσο σημαντικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει το ρόστερ της ομάδας, άλλο τόσο σημαντικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι «καθαροί» και να μπορούν να εγκλιματιστούν, ειδικά σε αυτή την δεδομένη στιγμή που η ομάδα απολαμβάνει απόλυτης ηρεμίας. Δε χωράνε λάθη και το να έρθουν αυτή την στιγμή παίκτες που να ανταποκρίνονται σε όλα αυτά, πρέπει να είναι υπό προϋποθέσεις.

Έτσι με προσωπικές αποφάσεις και ακούγοντας προσεκτικά το προπονητικό τιμ και μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδος μας, σταθμίζοντας όλα αυτά, προχώρησα στην εξασφάλιση απόκτησης τριών παικτών μεταξύ των οποίων και ενός ξένου, οι οποίοι θα μπορούν να αγωνισθούν τον Ιανουάριο».