Βαθμολογία

«Αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα στο γκολ»

Τέταρτο ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τέταρτο ματς και χωρίς γκολ για τον Πλατανιά, ο οποίος δείχνει να έχει σημαντικό πρόβλημα σε αυτό τον τομέα, όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Παράσχος.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τη Βέροια ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάστηκε προβληματισμένος και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει κάποιες λύσεις.

Αναλυτικά: «Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν οι δυνατές μονομαχίες αλλά και τα αρκετά λάθη από τις δυο ομάδες. Περισσότερο και οι δύο κοιτάξαμε τις άμυνες μας, δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις στις δύο εστίες ενώ ειδικότερα εμείς στο β' ημίχρονο μπορώ να πω ότι επιθετικά ήμασταν ανύπαρκτοι. Σίγουρα, αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, που πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και πρέπει να βρούμε πώς θα το κάνουμε αυτό... Φαινόταν πάντως στο παιχνίδι ότι έπρεπε να κάνεις το πολύ μεγάλο λάθος για να μπει κάποιο γκολ, γι' αυτό και καταλήξαμε στο 0-0. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και όσο για μας, να βρούμε κι εμείς μια λύση ώστε να μπορούμε να πετυχαίνουμε ει δυνατόν κάποια γκολ».

Για το ότι η Βέροια είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας είπε: «Ναι, αλλά ήταν ακίνδυνη. Δε νομίζω ότι δημιούργησε ευκαιρίες, απλώς είχε παίκτες στο χώρο του κέντρου που είχαν καλή κατοχή και ήταν καλοί στο ένας εναντίον ενός. Παρότι δηλαδή τους πρεσάραμε, δεν μπορούσαμε ν' αποκτήσουμε τη μπάλα με τίποτα. Είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ειδικότερα οι τρεις παίκτες του κέντρου».