Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Δηλώσεις έκανε μετά την λήξη της αναμέτρησης του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας Παναγιώτης Τζαναβάρας που τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου:

«Είχαμε πει όλη την εβδομάδα για την δυσκολία της αναμέτρησης, έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί κάτι που δεν έγινε, ενώ και το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα μας άλλαξε τα σχέδια. Μετά ισορροπήσαμε το ματς αλλά και πάλι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι προσπαθήσαμε για το 1-2, δεν τα καταφέραμε και στο τέλος δεχτήκαμε το 2-1. Αυτά συμβαίνουν έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όπως για μας ήταν μια ιδανική Κυριακή η προηγούμενη που νικήσαμε και μας βόλεψαν και τα άλλα αποτελέσματα, έτσι σήμερα ήταν μια άσχημη Κυριακή για μας.

Κάναμε την πρώτη μας ήττα, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς, θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και από το σημερινό πάθημα να πάρουμε μάθημα και να γίνουμε καλύτεροι. Εμείς θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για την δύσκολη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και καλή συνέχεια».

Σε ερώτηση για τα φαβορί του ομίλου ανέφερε:

«Πιστεύω θα είμαστε εμείς, ο Απόλλωνας, η Νίκη Βόλου, η ΑΕ Καραϊσκάκης και η Πύδνα Κίτρους».

Δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βαγγέλης Στουρνάρας που ανέφερε ότι η μεγαλύτερη σημασία είναι οι βαθμοί και ότι μια ήττα δεν πρέπει να ακυρώνει όλη την προσπάθεια μιας ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του αμυντικού του Ολυμπιακού Βόλου:

«Δική μου άποψη είναι ότι μετράνε περισσότερο οι βαθμοί, ξέραμε ότι ο Απόλλων θα μπει δυνατά στο παιχνίδι επειδή ήταν πίσω στην βαθμολογία θα παίξει δυνατά, εμείς από την πλευρά μας ισορροπήσαμε, είμασταν καλύτεροι στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε φτάσαμε κοντά στο 1-2, αλλά στο 92' από ένα στημένο δεχτήκαμε το γκολ.

Εμείς δεν ακυρώνουμε την προσπάθεια που κάναμε σε όλα τα ματς, συνεχίζουμε ισόβαθμοι με τον Διαγόρα Σεβαστής, ο Απόλλων είναι από τις καλύτερες ομάδες, συνεχίζουμε και την Κυριακή πάμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ