Βαθμολογία

Δικαίωση στο 90 για Απόλλων Λάρισας

Μεγάλη και σημαντική νίκη με σκορ 2-1 σημείωσε το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στην Φιλιππούπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν πολύ ανώτεροι των Βολιωτών και δίκαια έφτασαν στην νίκη με την λύτρωση να έρχεται στις καθυστερήσεις και να δικαιώνει την ομάδα της Λάρισας που είχε και την ατυχία να δεχθεί ένα πολύ ...περίεργο γκολ.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ματς στο οποίο ο Απόλλων ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού Βόλου, είχε την υπεροχή, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, πιο μαχητικός, πιο αποφασιστικός κατάφερε να σκοράρει νωρίς στο ματς, θα μπορούσε και δεύτερο τέρμα, απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου που στάθηκε τυχερός στο 1-1 και δεν δημιούργησε καμία άλλη επικίνδυνη κατάσταση με την δικαιώση της λαρισινής ομάδας να έρχεται στις καθυστερήσεις με τον Σάββα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας πέραν του γκολ είχε και δυο ακόμα καλές στιγμές, ενώ στην επανάληψη είχε ακόμα τρεις ευκαιρίες μέχρι να σκοράρει στο 90 και να πάρει την νίκη.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πέραν των σκόρερ Σαχινίδη και Σάββα ήταν οι Πέντα και Καμπλιώνης σε ένα ματς που έγινε παρουσία πολύ κόσμου, αλλά και του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που εισήλθε στο γήπεδο στο ημίχρονο.

Μόλις στο 6' ο Σαχινίδης με ωραία προσπάθεια ελίχθηκε στην περιοχή των Βολιωτών σούταρε όμως είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ο Απόλλων Λάρισας δυο λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ όταν ο Σουλίδης πάσαρε στον Καμπλιώνη, αυτός από αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Σαχινίδης με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 36' ύστερα από λάθος των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου ο σκόρερ του 1-0 βγήκε στην αντεπίθεση όμως ο Τέλος τον έκλεισε σωστά και βάζοντας ωραία το πόδι του έκοψε τον παίκτη της λαρισινής ομάδας που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Οι Βολιώτες έφτασαν στο 1-1 στο 42' όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ...έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Φιρινίδη καθώς η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51΄ο Πέντα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ που κατέληξε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα δυνατό σουτ από τον Καμπλιώνη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 58' ο Πέντα με εκ νέου εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού Βόλου να διώξει σε κόρνερ.

Στο 88' ο Παπαδόπουλος μπήκε από πλάγια δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων για να γίνει ακριβώς στο 90' το 2-1 για την ομάδα του Απόλλωνα όταν ύστερα από σύγχυση στην περιοχή ο Σάββας, μια προσωπική επιλογή του Σάκη Θεοδοσιάδη, με σουτ έδινε την μεγάλη νίκη στην ομάδα της Λάρισας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.

Με το που μπήκε το 2-1 υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των Βολιωτών και μάλιστα ο Κωστόπουλος είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον Αγρόδημο, ενώ προς τιμήν τους οι δυο προπονητές μπήκαν μέσα να ηρεμήσουν τους παίκτες και να ολοκληρωθεί ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα η αναμέτρηση.

Διαιτησία: Τζοβάρας (Παπαλίτσας, Καραγιάννης)

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγρόδημος, Κυριάκος (76' Γεωργίου), Πέντα, Σαχινίδης (90'+2 Ανδρέου), Σουλίδης (69' Διβανές), Καμπλιώνης.

Ολυμπιακός Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Τέλος, Στουρνάρας, Πότσι (46' Κολημήτρας), Δοματάς (75' Μπρίτος), Οικονόμου, Φλίγκος, Σταύρου, Αναστασίου (30΄ Ευθυμιάδης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ