Βαθμολογία

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία ο Κορακάκης

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του σαββατιάτικου (29/10) ματς με τον Ολυμπιακό εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη και αδικήθηκε ξεκάθαρα, καθώς έκανε λόγο για «ακύρωση γκολ και ξεκάθαρο πέναλτι».

Αρχικά, ο Κορακάκης είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Σε μια στιγμή αδράνειας χάσαμε και το ματς.

Στο α' ημίχρονο η εικόνα μας ήταν εξαιρετική. Στο β' δεχθήκαμε το γκολ, χρειαστήκαμε 15 λεπτά να συνέλθουμε, αλλά και πάλι χάσαμε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Έτσι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα».

Αναφορικά με τα πλάνα του αποκάλυψε: «Θέλαμε να κλειδώσουμε τους Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς, από εκεί ξεκινάει η λειτουργία. Τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο».

Τέλος, για τη διαιτησία του αγώνα υποστήριξε: «Δεν πρόκειται καν για αμφισβητούμενες φάσεις. Ήταν ξεκάθαρες. Δεν σχολιάζω κάτι άλλο, γράψτε ό,τι είδατε. Υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι, υπάρχει ακύρωση κανονικού γκολ

Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα σήμερα. Μια ομάδα να πιέζει, να μην φοβάται, ο Ολυμπιακός να μην έχει δημιουργήσει ευκαιρία και εμείς να έχουμε 4-5 ξεκάθαρες. Συνεχίζουμε έτσι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».