Βαθμολογία

Με αλλαγές κόντρα στον Πλατανιά η Βέροια

Την πρώτη της νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα ψάχνει η Βέροια, η οποία έως τώρα είχε ούτως ή άλλως παίξει κατά σειρά με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό παίρνοντας τον βαθμό από τους δύο τελευταίους.

Οι Ημαθιώτες μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο είχαν μόλις δύο μέρες για να προετοιμαστούν για το ματς με τον Πλατανιά και ο Θωμάς Γράφας δεν υπολογίζει σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές του.

Μελίσσης, Άντονις και Τομάς είναι οι τρεις που μπήκαν στην αποστολή συγκριτικά με το ματς με τον Παναθηναϊκό και βγήκαν οι Μαραγκός (τραυματίας), Μπαλάφας (τιμωρημένος) και Παπαστεριανός (αισθάνθηκε ενοχλήσεις). Εκτός είναι και οι Κάλβο και Παπαδόπουλος λόγω τραυματισμού, ενώ στην ΠΑΕ λένε πως και ο Σαρπόνγκ για τον ίδιο λόγο αποκλείστηκε.

Αναλυτικά η αποστολή, στην οποία βρίσκονται κανονικά Καπετάνος και Ναβαλόφσκι παρόλο που δεν είναι 100% εντάξει: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Μελίσσης, Ναβαλόφσκι, Άντονις, Τομάς, Χαροντάκης, Άρτσε, Σισίνιο, Λινάρδος, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Βίτι.