Βαθμολογία

Τρία και λίγα ήταν…

Ο Ηρακλής Λάρισας δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στο Κιλελέρ αφού πέτυχε τρία τέρματα και μοναδικές ευκαιρίες έχασαν οι: Γκιουρσάνης, Σπανός, Ζαφειρίου, Μπάμης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο Ηρακλής συνεχίζει αποφασιστικά στο στόχο του που είναι η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΛ. Πολύ νωρίς στο 5’ ο Ζαφειρίου έκανε τη σέντρα στον Γκιουρσάνη, αυτός μεταβίβασε στον Σπανό που έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καρακυρίτσης. Δύο γκολ έχουμε από τον Λευτέρη Μπάμη το πρώτο στο 12’ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζαφειρίου και ο Μπάμης με σουτ έκανε το 1-0 και στο 25’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Μολάς και ξανά ο Μπάμης με κεφαλιά αυτή τη φορά το 2-0. Δύο καλές στιγμές για τον Ηρακλή στο 19’ όταν ο Σπανός από πλάγια έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πλάγια και στο 20’ ωραίο σουτ από τον Ζαφειρίου, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το Κιλελέρ είχε μια καλή στιγμή στο 33’ όταν ο Χατζής έκανε το σουτ και ο Μαγαζιώτης έβγαλε σε κόρνερ. Το 3-0 μετά τις ευκαιρίες που χάθηκαν για τον Ηρακλή ήταν στο 88’ όταν ο Σουλτούκης έκανε τη σέντρα και ο Φώτος με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης):  Μαγαζιώτης, Πατσής (27’ Κυρίτσης), Λιανός, Φορτομάρης, Καλπίας, Μπάμης, Σπανός (85’ Φώτος), Μολάς, Γκιουρσάνης (75’ Σουλτούκης), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατσίκης): Καρακυρίτσης, Κοκότσικας, Καραϊσκος, Ζιόμπουρας Θ., Ζιόμπουρας Α., Γκέκας, Παπαδημητρίου, Τζουρτζουκλής, Χατζής, Γουρνάρης, Γούσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Νάκας, Τέγος Α.