Βαθμολογία

Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0

Με αρκετή δόση τύχης τη «γλίτωσε» η Ξάνθη. Οι Ακρίτες είδαν τον Τουράμ να σπαταλάει αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες και την Κέρκυρα να της… χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι κύλησε στα πρώτα λεπτά όπως το περιμέναμε. Η Ξάνθη είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Κέρκυρας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ποντάροντας στην ταχύτητα των Τουράμ, Κόντου και Εσπτάιν.

Μετά το πέρας του πρώτου 20λεπτου, η Κέρκυρα πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 23’, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Κόντος έστρωσε στον Τουράμ έξω από την περιοχή, ο οποίος έκανε μια προσποίηση και στη συνέχεια σούταρε δυνατά αλλά ο Ζίφκοβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Λάζιτς, ωστόσο ο Νεοφυτιάδης έδειξε σωστά «παίζετε» και στο 38’ η Κέρκυρα είχε μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Έπειτα από νέα εξαιρετική συνεργασία, ο Τουράμ έγινε κάτοχος της μπάλα μέσα στην περιοχή, ρόλαρε στον Λισγάρα και πλάσαρε αλλά το αριστερό δοκάρι του στέρησε ένα όμορφο τέρμα!

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72’ Ορφανίδης), Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο (55’ Τριάδης), Καμαρά, Γιουνές (80’ Ράνος).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (80’ Ντουαλά), Σπίνουλας, Κόντος (90’+2 Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (67’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.