Βαθμολογία

Κάλεσμα του Απόλλωνα Λάρισας για Ολυμπιακό Βόλου

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας απηύθυνε ο πρόεδρος και η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας για την αυριανή (30/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στην Φιλιππούπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της θεσσαλικής πρωτεύουσας να δώσουν βροντερό "παρών"... την Κυριακή (30/10/16) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, στο παιχνίδι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας θέλει την νίκη και πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας, θα δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας, για να την πετύχουν. Όλοι λοιπόν, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, για μια νίκη που θα ανήκει σε όλη την ποδοσφαιρομάνα Λάρισα.

- Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, ενόψει τυο ντέρμπι με την ομάδα του Βόλου, συμπεριέλαβε στην "κυανόλευκη" αποστολή, όλους τους παίκτες πλην των Νίκου Συράκου και Δαβίδ Ιβανίδη, που είναι τραυματίες.