Βαθμολογία

Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Νάτσιος

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί, την παραίτηση του Γιάννη Νάτσιου από την θέση του προέδρου, με τον Θανάση Γκογκάκο να αναλαμβάνει το σχετικό πόστο, ευχαριστώντας παράλληλα τους Ιερόθεο Γιαμουρίδη,Νίκο Πετρίδη και Πασχάλη Παυλίδη για τις υπηρεσίες τους, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδα ανακοινώνει μετά από την παραίτηση του κ.Νάτσιου Ιωάννη τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του, ότι αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του συλλόγου ο κ. Γκογκάκος Αθανάσιος. Το υπόλοιπο συμβούλιο παραμένει ως έχει.

Το Δ.Σ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ.Ιερόθεο Γιαμουρίδη όπως και τον γυμναστή κ.Νικόλαο Πετρίδη για την προσφορά τους στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ εθνική, όπως και στην παραμονή της ομάδας κατά την περσινή περίοδο στην κατηγορία.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνουν και εις το επανιδείν... Επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Πασχάλη Παυλίδη για την μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνεχεια.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ.Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μέχρι πρότινος βοηθός του κ.Γιαμουρίδη

Το Δ.Σ»