Βαθμολογία

Ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη (27/10) η 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος με τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής.

Στην σημερινή μέρα αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρηση στις 19:30 στην Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή με την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι να θέλει την ιδανική αρχή στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, κόντρα στον Γηραιό που αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα και κατεβαίνει στην Αθήνα για ότι το καλύτερο.

Νωρίτερα στις 17:15 στην Τρίπολη υπάρχει η έτερη αναμέτρηση ομάδων Super League με τον Αστέρα να υποδέχεται την Βέροια και τους Αρκάδες να θέλουν την νίκη κόντρα στην Βασίλισσα του Βορρά που κατεβαίνει στην Πελοπόννησο για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα στην Λαμία υπάρχει η αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας σε έναν όμιλο όπου η παρουσία της ΑΕΚ κάνει επιτακτική την ανάγκη για ιδανικό ξεκίνημα στις ομάδες αν θέλουν την διάκριση.

Στις 15:00 στην Ελευσίνα ο Πανελευσινιακός για τον όμιλο της ΑΕΛ αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα με την ομάδα από το Θριάσιο πεδίο να θέλει να μην είναι κομπάρσος στον όμιλο όπως πέρσι, ενώ η θεσσαλική ομάδα ξέρει ότι αν θέλει την διάκριση θα πρέπει να περάσει από την Δυτική Αττική με την νίκη.

Τέλος στις 15:00 υπάρχουν ακόμα δυο αναμετρήσεις με την δυνατή Σπάρτη να υποδέχεται τα Χανιά και τον Πανσερραϊκό να φιλοξενεί τον Κισσαμικό δυο ομάδες που συναντήθηκαν και πέρσι στο κύπελλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης στο κύπελλο:

15:00 Πανελευσιακός - Τρίκαλα

15:00 Σπάρτη - Χανιά

15:00 Πανσερραϊκός - Κισσαμικός

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Βέροια

17:15 Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας

19:30 Παναθηναϊκός - Ηρακλής