Βαθμολογία

Άφησε τέσσερις εκτός ο Στραματσιόνι

Με αρκετές αλλαγές θα υποδεχτεί την Πέμπτη (27/10) τον Ηρακλή στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ευελπιστεί να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στο Κύπελλο και παράλληλα να βάλει τέλος σε ένα σερί τριών ματς χωρίς νίκη.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα δώσει ανάσες σε βασικούς του παίκτες και αυτό φάνηκε και από την αποστολή που ανακοίνωσε για το συγκεκριμένο ματς, αφού άφησε εκτός τους Στιλ, Μολέδο, Γουακάσο και Μέστο με τον τελευταίο να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να μην πάρει τον Μαρινάκη δείχνοντας πως δεν τον υπολογίζει.

Εκτός παρέμειναν και οι τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Χουλτ, Στάικος και Ξενόπουλος. Ο τελευταίος και ο Σουηδός ακολούθησαν θεραπεία και όλοι οι άλλοι ατομικό πλην του Στάικου, ο οποίος παραμένει κλινήρης.

Τέλος, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβάνοφ, Κουτρουμπής, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπουμάλ, Λέτο, Ρινάλντι, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος Π., Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Χατζηγιοβάννης.