Βαθμολογία

Ικανοποιημένος κατά το ήμισυ ο Πετράκης

Την ικανοποίηση του για την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, ύστερα από το ματς της Τετάρτης (26/10), ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Ηπείρου στάθηκε στο γεγονός ότι μερικοί παίκτες του δεν είχαν ρυθμό στον αγώνα με την Ξάνθη, ωστόσο δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί όλους «γιατί έκαναν μία πολύ σπουδαία προσπάθεια».

Αρχικά, ο Πετράκης είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ειδικά στα τελευταία παιχνίδια η αμυντική και επιθετική της λειτουργία πιστεύω ότι ήταν υψηλού επιπέδου.

Απέναντι σ’ αυτήν τη δυσκολία στο α’ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν δημιουργικοί, πετύχαμε 1 γκολ και για μένα είναι πολύ σημαντικό που στο β’ δεν είχαμε καλή εικόνα και πλην του πέναλτι δεν είχαμε άλλη φάση, η Ξάνθη κι αυτή από την πλευρά της είχε μόνο τη φάση του Λάζιτς που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Είναι σημαντική η εικόνα του α’ ημιχρόνου, υπάρχει δικαιολογία για το β’ μέρος, θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε, ενώ κάποια παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Χάλασε λίγο η εικόνα μας, όχι όμως η προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έκαναν μια πολύ σπουδαία προσπάθεια».

Κληθείς να σχολιάσει αν έμεινε ευχαριστημένος από όσους αγωνίστηκαν, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα, δυστυχώς δεν μπορούμε να τους βάζουμε και τους 25 να παίξουν».

Τέλος, ρωτήθηκε αν είχε δώσει εντολή στον Μαμπουλού να εκτελέσει το πέναλτι: «Είναι γραμμένο στα αποδυτήρια ποιοι τρεις θα τα χτυπάνε. Ήταν μέσα στους τρεις ο Μαμπουλού και είπα να το εκτελέσει».