Βαθμολογία

Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε ταχύτητα στις αποφάσεις»

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο του φετινό ματς για το Κύπελλο ο Πανιώνιος, ο οποίος την Τετάρτη (26/10) κόλλησε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό παρόλο που δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας των παικτών του, ενώ είπε πως πρόθεσή του ήταν να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς, αλλά δεν του βγήκε λόγω της έκβασης του αγώνα. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που εκτός από τις αλλαγές που κάναμε για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, στόχος ήταν να κερδίσουμε. Μπορεί να είναι και δίκαιο το αποτέλεσμα, εμείς όμως ήμασταν πιο κοντά στο να νικήσουμε. Στο τέλος και ο Λεβαδειακός είχε την φάση για να βάλει το γκολ και να επιβεβαιωθεί και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Από πολλά παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές και ρυθμό είμαι ευχαριστημένος και είναι φυσιολογικό να τους βγει και η κούραση στο τέλος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά πολλές φορές δεν έχουμε ταχύτητα στις αποφάσεις παίρνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τους μικρούς που δεν έπαιξαν: «Είχα και κάποια άλλα σχέδια για το ματς, ανάλογα και με το πως θα πάει, ήθελα να χρησιμοποιήσω και τους Βουκελάτο και Κερασίδη, αλλά ο στόχος ήταν να νικήσουμε»

Για το πρόβλημα στα εντός: «Και σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες. Με την Βέροια σίγουρα δεν ήμασταν καλοί. Φαίνεται ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε. Το θέμα είναι ότι δεν αποφασίζουμε να σουτάρουμε. Σε όλα τα πρωταθλήματα, βλέπετε πως ο στόχος είναι να τελειώσεις την φάση».

Για την αλλαγή του Τασουλή: «Ο Τασουλής βγήκε επειδή είχε κράμπες. Δούλεψε καλά στο παιχνίδι, δεν είχε ρυθμό όμως και ήταν φυσιολογικό να το πάθει».