Βαθμολογία

Τέλος ο Δέδες, ανέλαβε Λυσάνδρου στην ΑΕΚ

Ανακατατάξεις στην ΑΕΚ με τον Αλέξη Δέδε να παραιτείται, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (26/10), από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ προκειμένου να μπει στην Επιτροπή Εξομάλυνσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην Ένωση βρήκαν άμεσα και τον αντικαταστάτη του, αφού ανακοίνωσαν πως αυτός θα είναι ο 37χρονος Κύπριος δικηγόρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος έχει χειριστεί πολλές υποθέσεις ποδοσφαιρικών ομάδων έως τώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Δέδες υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας, Ευάγγελο Ασλανίδη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. H διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δέδε για την προσφορά του στο διάστημα της άψογης συνεργασίας τους και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου. Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα της Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές του στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο».

πηγή: a-sports.gr