Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ουσταμπασίδη ο Εργοτέλης

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Εργοτέλη όπως ανακοίνωσε η κρητική ομάδα.

Ο Ουσταμπασίδης θα κοουτσάρει πλέον τους "κιτρινόμαυρους" ενώ κατα το παρελθόν έκατσε στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής των Μαρίνου Ουζουνίδη σε Ξάνθη-Πλατανιά-Εργοτέλη και Γιώργου Γεωργιάδη σε ΠΑΟΚ-Βέροια. Έχει επίσης εργαστεί ως 1ος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Δηλώσεις έκανε και ο νέος προπονητής των Κρητικών ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα και την επιστροφή της ομάδας στην Football League.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του νέου προπονητή του Εργοτέλη:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ο Εργοτέλης έχει γυρίσει σελίδα και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στην πλούσια ιστορία του, στο οποίο θέλω να βοηθήσω κι εγώ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε, ο καθένας από τον τομέα του, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα για να κερδίζει κάθε αντίπαλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».