Βαθμολογία

Οι Έλληνες της Youth League και του C.L. Γυναικών

Αρκετοί Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν από την ΟΥΕΦΑ σε αναμετρήσεις της Youth Leagueκαι του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών. Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (25/10) η ΕΠΟ, η χώρα θα έχει εκπροσώπηση σε τέσσερα ματς των συγκεκριμένων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αναλυτικά: «Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο διαιτητής Γεώργιος Κύζας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για το UEFA Youth League Μακάμπι Χάιφα-Ντινάμο Μόσχας, οο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Παναγιώτης Μεσσήνης.

Επίσης, ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της φάσης των ομίλων του UEFA Youth League μεταξύ Λουντογκόρετς-Άρσεναλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την 1/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν και Ιωάννης Σίπκας.

Η διαιτητής Ευθαλία Μήτση ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Τβέντε-Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 16-11-2016. Βοηθοί της θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Μαρία Κουπαράνη ενώ χρέη 4ης διαιτητή θα ασκήσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη.

Επίσης, η Ελένη Κυρίου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου-Ροσίγιανκα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9/11/2016».