Βαθμολογία

ΑΕΛ Καλλονής - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Μεγάλη νίκη με ανατροπή μέσα στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας 2-1 στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μόλις στο 18' ο Παραΐμπα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φράγκος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Βαφέα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα ενώ στο 43' οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Σοφιάνης αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε μία τελείως διαφορετική υπόθεση, αφού ο Αγροτικός πήρε μέτρα στο γήπεδο, πιέζοντας τους αντιπάλους του και μάλιστα βρήκε πολύ γρήγορα το γκολ, αφού στο 54' ο Τεγούσης ισοφάρισε, έπειτα από ασίστ του Ουνγιαλίδη. Η ανατροπή φαινόταν να είναι κοντά, αφού στο 81' ο Τεγούσης εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και τελικά στο 86' ο Τάι με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις

Καλλονή (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Άντερσον Παραΐμπα, Γιώργου (74' Σάββα), Φράγκος, Κέρι (83' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26' Σοφιάνης).

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63' Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83' Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51' Τάι), Τριανταφυλλάκος.