Βαθμολογία

Χατζησάββας: «Χαρούμενος που ανήκω στον Εθνικό»

Συνέντευξη στο Ethnikos24 παρέθεσε ο 23χρονος επιθετικός του Εθνικού Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα των «κυανόλευκων», όσο και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

-Πως ήρθε η συμφωνία με τον Εθνικό;

«Αρχικά ήρθα σε επαφή με τον κύριο Θύμιο και με βάση τα λεγόμενα του και τον τρόπο παιχνιδιού του δεν σκέφτηκα κάτι άλλο από το να γίνω μέλος του συλλόγου. Την προηγούμενη Δευτέρα συμφώνησα με την διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα του Εθνικού».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον Εθνικό και ποιες οι πρώτες εικόνες σου από την ομάδα;

«Στόχος μου είναι να συμβάλλω τα μέγιστα σε αυτά που έχει θέσει ο προπονητής και η διοίκηση αντίστοιχα για την πορεία της ομάδας. Φυσικά έχω και προσωπικούς στόχους και δεν είναι άλλοι από το να σκοράρω και να είμαι γενικότερα αποτελεσματικός για την ομάδα. Οι πρώτες εικόνες μου στον Εθνικό είναι πολύ θετικές. Ο Εθνικός είναι πρώτα οικογένεια και μετά ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον κομμάτι του συλλόγου».

-Έχεις εμπειρία και από το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του 4ου ομίλου από τον Αστέρα Βάρης, πως βλέπεις τον φετινό όμιλο, ποιο είναι το επίπεδο δυσκολίας του;

«Όσον αναφορά το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θα παίζουν πιο απελευθερωμένα διότι πέφτει μόνο ένας. Δεν θα έχει την πίεση που είχε τα προηγούμενα χρόνια αλλά θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό. Ο 4ος όμιλος είναι ο πιο ανταγωνιστικός κάθε χρόνο αφού συμμετέχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία και κόσμο».

-Έχει να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Εθνικού;

«Το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο του Εθνικού είναι ότι οτιδήποτε μου αναθ’εσει η ομάδα  να κάνω θα προσπαθήσω να το φέρω εις πέρας. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου».