Βαθμολογία

Δηλώσεις Κούτρη και Δώνη για το ΠΑΣ-ΑΕΛ

Δηλώσεις έκαναν μετά την λήξη της αναμέτρησης στα ΜΜΕ ο Λεάντρο Κούτρης και ο Χρήστος Δώνης από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα μετά την νίκη των Ηπειρωτών με 4-0 απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Λεάντρο Κούτρης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια οικογένεια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο, ενώ από την πλευρά του ο Χρήστος Δώνης έκανε αναφορά στην σοβαρότητα που έδειξε ο "Άγιαξ" της Ηπείρου στην αναμέτρηση με την ομάδα του κάμπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούτρη:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής, η Λάρισα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είχαμε και την μη διεξαγωγή του ματς με τον Λεβαδειακό, μείναμε λίγο πίσω με αυτό το γεγονός, δείξαμε όμως μέσα στο παιχνίδι πόσο το θέλαμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που μας δίνει ώθηση για την συνέχεια».

Σε ερώτηση σχετικά με την διάθεση που υπάρχει από όλους τους παίκτες είτε τους βασικούς είτε τους αναπληρωματικούς είπε:

«Σίγουρα από την αρχή της προετοιμασίας που λόγω Ευρώπης ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά, είμαστε μια οικογένεια και αυτό μας βγαίνει μες το παιχνίδι και να ξέρετε και αυτοί που παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμοι για όταν τους πει ο προπονητής ο οποίος είναι και αυτός που αποφασίζει ποιοι θα παίξουν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δώνη:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς ήμασταν σοβαροί, κάναμε αυτό που έπρεπε, συνεχίζουμε, ήταν ένα ματς το ξεχνάμε και πάμε έχουμε ένα σημαντικό αγώνα με την Ξάνθη και πρέπει να το κερδίσουμε και αυτό».

Για το αν είναι πρόβλημα η έλλειψη παιχνιδιών:

«Σίγουρα υπήρχε διακοπή, την προηγούμενη εβδομάδα δεν αγωνιστήκαμε λόγω του σεισμού, αλλά προετοιμαστήκαμε καλά στην προπόνηση και ήμασταν έτοιμοι».

Για το αν περίμεναν την Λάρισα να μην είναι τόσο καλή:

«Δεν μπορώ να πω ότι η Λάρισα δεν ήταν καλή, αλλά ήμασταν εμείς καλοί. Αν παρουσιαστείς έτσι όπως πρέπει όλα τα παιχνίδια θα έρχονται όπως το σημερινό».

Για το τι ήταν αυτό που περίμενε και τι βρήκε στα Γιάννενα:

«Περίμενα αυτό ακριβώς που βρήκα, Μια πόλη γεμάτη κόσμο που ενδιαφέρεται για την ομάδα, έρχεται στο γήπεδο, αγαπάει την ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ