Βαθμολογία

Πετράκης: «Συγχαρήτηρια στους παίκτες μου»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης μετά την λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έκανε αναφορά στην δυσκολία της αναμέτρησης και στάθηκε στα δυο πολύ γρήγορα γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων που έγειραν την πλάστιγγα υπερ της, ενώ έκανε αναφορά και στον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο με αντίπαλο την Ξάνθη επίσης στα Γιάννενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλό δρόμο με βάση την εικόνα και τα αποτελέσματα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με ενέργεια και πολλά τρεξίματα. Νομίζω ότι απέναντι σε όλα αυτά οι παίκτες μου έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και μέσα από αυτή την διαιδικασία πήγαμε το παιχνίδι προς την μεριά την δικιά μας. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς, βάλαμε το δεύτερο γκολ νωρίς και στη συνέχεια ελέγξαμε το ρυθμό και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο και πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί ήδη παρελθόν για μένα και για τους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια καλά οργανωμένη ομάδα όπως η Ξάνθη και δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά θέλω να έρθει ακόμα περισσότερος γιατί το αξίζουν αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους».

Για το μυστικό της φρεσκάδας μετά από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία: «Έχουμε καλό γυμναστή».

Για το αν η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα: «Νομίζω πως έτσι είναι τα πράγματα».

Εν όψει τους αγώνα με την Ξάνθη: «Θα γίνουν αλλαγές. Υπάρχουν 25 παίκτες στο ρόστερ αλλά δυστυχώς παίζουν μόνο οι 11. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση».

Για το τι περιμένουμε να δούμε όταν επιστρέψουν Ακόστα και Βιδάλ: «Η ισορροπία είναι για εμένα σαν λέξη πολύ σπουδαία, στη ζωή και στην δουλειά γενικά. Πρέπει να έχουμε ισορροπία στην άμυνα και στην επίθεση και μέσα από αυτό το πως θα έχουμε την καλύτερη αξιοποίηση των παικτών που έχουμε στα χέρια μας».

Για το αν το κύπελλο είναι ρεαλιστικός ή υποθετικός στόχος: «Απόλυτα ρεαλιστικός. Θέλουμε τη διάκριση στο κύπελλο».

passports.gr