Βαθμολογία

Ηρακλής – Ατρόμητος 1-2

Ο Ατρόμητος, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλος Στόιτσεφ, επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με τον Γιώργο Κορακάκη στο τιμόνι.

Η ανοδική πορεία του Ατρόμητου, με τον Γιώργο Κορακάκη στην τεχνική ηγεσία, συνεχίζεται με... αμείωτο ρυθμό. Οι Περιστεριώτες απέδρασαν με το διπλό απ' το "Καυτανζόγλειο", επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλος Στόιτσεφ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση με μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Απ' την άλλη πλευρά, ο "Γηραιός" παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας τρεις εντός έδρας ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με το ίδιο σκορ (2-1)!

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (80' Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Λάμπρου (46' Πασάς), Λουκίνας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ουμπίδες, Λημνιός (82' Μπάγκα), Βασιλείου (71' Στόιτσεφ), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (74' Λε Ταλέκ)

Γκολ: 84' Λουκίνας / 79' πεν. Ουμπίδες, 88' Τόνσο.