Βαθμολογία

«Σκιά» του καλού εαυτού του ο Απόλλων Λάρισας

Σε ένα παιχνίδι στο όποιο ήταν σαφώς κατώτερος των προσδοκιών ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε με σκορ 4-3 από Ρήγα Φεραίο εκτός έδρας. Σκιά των καλών εμφανίσεων στην εν λόγω αναμέτρηση το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη που επιστρέφει στην Λάρισα δίχως βαθμούς στις αποσκευές της. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα έρχεται ενώ ακολουθεί και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ένα ματς υψίστης σημασίας βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αξίζει αν επισημάνουμε πως ο Απόλλωνας οδηγήθηκε με το κατά του 2-0 στα αποδυτήρι για το ημίχρονο. Στο 16' ένα σουτ του Σέζου έδιωξε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 21' απείλησε εκ νέου ο Κυπτίου... Ένα λεπτό αργότερα με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκαρί, ο Αλεξίου πέτυχε το γκολ από κόρνερ του Κυπτίου. Στο 28' λεπτό φάουλ του Κυριάκου, απέκρουσε ο Παπαπαγιάννης, στην επαναφορά ο Καμπλιώνης, η μπάλα πέρασε αουτ. Στο 32' ο Σαχινίδης εντός περιοχής έδωσε πασα στον Σάββα, αυτός το σουτ η μπάλα πάνω απο την εστία. Στο 36' σουτ πολύ δυνατό από τον Κυριάκο, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 40' λεπτό ο Γκίκας με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 2-0. Στο 44΄' Ντιβανές με προβολή έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Μετά την ανάπαυλα, ο Πέντα ήταν αυτός που είχε τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία και στο 52', μετά από το κόρνερ με προβολή ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 2-1. Στο 55' απάντησε ο Ρηγας με τον Κυπτίου με κοντινή προβολη έκανε το 3-1. Στο 62' ο Σέζος με ωραίο τελείωμα 4-1. Στο 78΄ο Γεωργίου στον Καμπλιώνη και αυτός με σουτ για  το 4-2. Στο 85' η κεφαλιά του Ανδρέου από κόρνεν του Πέντα, η μπάλα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με τον Ανδρέου να κάνει το 4-3.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Λάμπρου, Αλεξίου, Κυπτίου (85' Ζαχαράκης), Γεωργατσής, Χίσα, Γκίκα (75' Τσελέπης), Σέζος (81' Τζοβάρας).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας (59' Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης (46' Πέντα), Κυριάκος, Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (70' Καμπέρης), Καμπλιώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Πανυτσίδης, Τζιαμπάσης, Ιωαννίδης (Κοζάνης).