Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για Βελεστίνο

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/10) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας εν όψει της Κυριακάτικης (23/10, 15.00) αναμέτρησης με τον Ρήγα Φερραίο στο Βελεστίνο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" της Λάρισας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του τραυματία Νίκου Συράκου, ο οποίος σημειωτέον μπαίνει στο στάδιο της αποθεραπείας, από την επόμενη εβδομάδα. Στην αποστολή για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φερραίο, δεν μετέχουν ακόμη οι Κουρδής, Γκουντρουμπής και Χαραλαμπίδης.

Η αποστολή θα γευματίσει στην γνωστή ταβέρνα  "Παραδοσιακό" της Νεάπολης την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι και κατόπιν στις 12.30 μ. θα αναχωρήσει για το Βελεστίνο.

Η 19άδα του Απόλλωνα αποτελείται από τους ακόλουθους παίκτες: Φιρινίδη (Τ), Σταυράκη (Τ), Σάββα, Παπαδόπουλο, Γιαννακόπουλο, Ιορδανίδη, Ανδρέου, Χολέβα, Ιβανίδη, Κυριάκο, Σουλίδη, Καμπέρη, Διβανέ, Κολοβό, Αγρiόδημο, Σαχινίδη, Γεωργίου, Καμπλιώνη και Penta.