Βαθμολογία

Τους πήρε όλους ο Γρηγορίου

Στα σχοινιά βρίσκεται η Κέρκυρα με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας λόγω της ήττας με 4-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Έτσι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κρίνει πολλά...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι στην... τσίτα και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του αυτές τις μέρες. Άρχισε με το κράξιμο της Κυριακής (16/10), στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο της ομάδας για σύσφιξη σχέσεων, ενώ αυτές τις μέρες είχε και τετ α τετ με τους παίκτες.

Τελευταία του κίνηση ήταν να πάρει τους πάντες στο ξενοδοχείο εν όψει των Αρκάδων. Έτσι και οι 29 που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό είναι θεωρητικά στην αποστολή, σε μία ακόμη κίνηση να φανεί πως η ομάδα είναι ενωμένη.

Όλα αυτά φυσικά γιατί ο Γρηγορίου παίζει το κεφάλι του και με νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα ανοίξει θέμα προπονητή. Υπάρχει και η άποψη ότι «αν οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, τι να κάνει και αυτός;», αλλά ακούγονται και άλλες φωνές εντός των τειχών...

Τέλος, εκείνοι που δεδομένα δεν μπορούν να αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα είναι οι Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Γκόμες και Γεωργακόπουλος λόγω τραυματισμού. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο στα μετόπισθεν, αφού οι τρεις πρώτοι είναι βασικοί.

Αναγκαστικά θα παίξουν Σπίνουλας και Ιωάννου, ενώ ο Γρηγορίου δεν έχει κατασταλάξει για τον δεύτερο στόπερ. Σιόντης και Γρομητσάρης διεκδικούν μία θέση, αλλά σε περίπτωση που προκριθεί η λύση του πρώτου στο κέντρο θα παίξουν Ανδρεόπουλος και Νίκιτς. Να σημειωθεί πως επιστρέφει ο Ντουαλά και ότι θα υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία αλλαγή συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

a-sports.gr