Βαθμολογία

Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων Λάρισας

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της Κυριακής (23/10) με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της πόλης αντιμετωπίζει την ομάδα της Μαγνησίας με στόχο ακόμα μια νίκη, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών πέραν φυσικά του τραυματία Νίκου Συράκου.

Ο τελευταίος όπως μας ενημέρωσε ο κ. Θεοδοσιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία είναι στο πρώτο στάδιο της αποθεραπείας και θα ξεκινήσει από την άλλη εβδομάδα τρέξιμο, ενώ η ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία της βασική προπόνηση και αύριο την τελική πριν γίνει γνωστή και η αποστολή για το Βελεστίνο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Σήμερα το μεσημέρι έχουμε την τελευταία μας βασική προπόνηση και αύριο Σάββατο η τελευταία προπόνηση στην Φιλιππούπολη και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το Βελεστίνο.Βόλο. Δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών πλην φυσικά του Νίκου Συράκου ο οποίος βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποθεραπείας και από εβδομάδα θα ξεκινήσει τρέξιμο. Κατα τα άλλα εμείς από την πλευρά μας επικεντρωνόμαστε στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με πολύ δουλειά και συγκέντρωση».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ