Βαθμολογία

Μαγιέφσκι: «Δεδομένο ποια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport» έδωσε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Ράντοσλαφ Μαγιέφσκι με τον 29χρονο Πολωνό να θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πέρασμα του από την Ελλάδα και την Βέροια.

Ο πρώην παίκτης των Μακεδόνων τόνισε επίσης ότι είναι δεδομένο ποια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ποια θα συνεχίσει να το παίρνει αν δεν αλλάξουν τα πράγματα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του παίκτη της Λεχ Πόζναν:

Για το τι έφταιξε την περσινή σεζόν στην Βέροια:

«Ήμασταν άτυχοι σε ορισμένα παιχνίδια, όπου παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον σωθήκαμε. Θεωρώ ότι αυτά που έφυαιξαν ήταν τα οικονομικά θέματα που προέκυψαν. Επίσης, ήμασταν εντελώς ανοργάνωτοι ως ομάδα. Η Βέροια έχει τεράστιες διαφορές σε όλα τα επίπεδα με τις μεγάλες ομάδες».

Για το πόσο τους επηρέασε η ενασχόληση Καρυπίδη με τον Άρη:

«Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σωστό αυτό που έκανε, δηλαδή να έχει δύο ομάδες ταυτόχρονα, ασχέτως αν επιτρεπόταν από το νόμο. Μας είχε καθυστερήσει πολλούς μήνες τις πληρωμές. Δεν είχαμε λεφτά ούτε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας. Μας δημιουργούσε πρόβλημα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι προφανές ποια ομάδα παίρνει και θα παίρνει το πρωτάθλημα στην χώρα σας. Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων δεν βοηθούν ποδοσφαιριστές για αυτό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει ανταγωνιστικό. Ουσιαστικά υπάρχουν μόνο τέσσερις ομάδες που πληρώνουν».

Για το αν θα εξέταζε το ενδεχόμενο επιστροφής:

«Θα το σκεφτόμουν μόνο για μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι θα επέστρεφα στην Αγλλία και την Νότιγχαμ Φόρεστ... Απόλαυσα κάθε στιγμή μου εκεί».