Βαθμολογία

Σταντάρ Λιέγης – ΠΑΟ 2-2

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε στη Λιέγη με 2-0 με δυο γκολ του Ιμπάρμπο έφυγε με την ισοπαλία από το Βέλγιο. Οι πράσινοι παρά τα προβλήματα που είχαν πριν το παιχνίδι (σ.σ. τραυματισμός Μπεργκ) αλλά και στη διάρκεια του ματς (σ.σ. τραυματισμοί Σαμπά, Ζέκα) μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη σε δυο γκολ του Ιμπάρμπο αλλά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στην λήξη του πρώτου μέρους και η μείωση του σκορ σε 2-1 άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Οι Βέλγοι βρήκαν ψυχολογία, πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 82' με ένα γκολ από φάουλ του Μπελφοντίλ που διαπέρασε το τείχος και άφησε άγαλμα τον Στιλ που ούτε καν κουνήθηκε. Το τριφύλλι με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Αλεξάντρ Γιάνκοβιτς): Ζιλέ, Φε, Σολτς, Λαΐφης, Αντράντε, Τρεμπέλ, Ιμπραϊμά Σισέ (72' Ενό), Ντοσεβί (63' Μπενζά), Εντμίλσον Ζούνιορ, Ορλάντο Σα, Μπελφοντίλ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Σάμπα (46' Ιβανόφ), Ζέκα (78' Εμποκού), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Λέτο (73' Λουντ), Ιμπάρμπο.

Γκολ: 45' Εντμίλσον, 82' Μπελφοντίλ/12'-36' Ιμπάρμπο .